Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju. Popust se obračunava na blagajni. Ne vrijedi na donje rublje, čarape, satove, naočale, nakit, parfeme, poklon ambalažu, poklon bonove i poklon kartice.

U trgovinama Sportina, Sportina Outlet i S/O popust ne vrijedi na artikle označene privjesnicom "basic" i modne marke Anna Montana, Boss i Wigglesteps.

U trgovinama XYZ popust ne vrijedi na modne marke Boss i Wigglesteps.

Dodatnih 14% popusta vrijedi u Sportina Outlet i S/O trgovinama za artikle iz prošlih sezona. Popust se obračunava na blagajni na ukupan iznos računa. Akcija ne vrijedi na artikle s greškom. Popusti se ne zbrajaju, akcije se međusobno isključuju.

 
 
 
 

Akcije

Parfois / Gdje je ljubav?

Razmazi se i 14.2. iskoristi 20% popusta na kupnju 2 artikla. Posjeti trgovine Parfois.

Više
U trgovinama Sportine Group / Sezonski popusti do 50%

U više od 50 trgovina Sportina Group-e za Vas smo u vrijeme sezonskih popusta pripremili do 50% popusta na artikle iz kolekcije jesen-zima 2018./19.

Više

Aktualno

Sportina / Zaljubili smo se u nove modne komade

Zaljubili smo se u nove modne komade koje želimo podijeliti s tobom!

 

Više
Marx / Predstavljamo artikle koji će te oduševiti!

Provjeri koje snažne poruke donose nove kolekcije!

Više
Parfois proljeće-ljeto 2019. / Sve što jesam

Kampanja "Sve što jesam" doziva tople dane i predstavlja odmor za naše misli i sve ono što želimo postići. Kada je žena sposobna prihvatiti svoju prošlost, onda je spremna biti i vlasnik vlastite budućnosti.

Više
Esprit / NOVO! Esprit kolekcija proljeće-ljeto 2019. je već tu

Ostvarite drugačiju modnu avanturu. Istaknute prugice su apsolutno in ovog proljeća. Odaberite hrabre kombinacije! Posjetite Esprit trgovine!

Više
Ostale vijesti