Najtraženija zanimanja u Sportini Group

Prodavač

Prodavač

Poznavatelj ste modnih trendova i iskusan prodavač? Imate iskustvo u radu s odjećom, profinjen ukus i definiran stil? Znate li animirati i najzahtjevnije kupce te ih inspirirati i savjetovati? Ukoliko imate pozitivan stav, dobru komunikaciju s ljudima i želite postizati izvrsne rezultate, pridružite nam se.

Od kandidata očekujemo: završenu srednju školu, proaktivnost na poslu, komunikativnost, pozitivan stav u radu sa strankama, interes za modu. Poželjno je i iskustvo u prodaji.

Aranžer trgovina

Aranžer trgovina

Zadatak aranžera trgovine je prezentirati trgovinu u najljepšem svijetlu. Vaša odgovornost će biti izgled izloga i uređivanje prodajnih polica. Tijesno ćete surađivati s nabavnim referentima i odjelom marketinga i prenositi identitet robnih marki na prodajno mjesto. Vaša kreativnost, iskustvo i proaktivnost pomoći će kupcima da na najbolji način dožive našu ponudu.
Od kandidata očekujemo: obavezno radno iskustvo u uređenju vidnog dijela trgovina (visual merchandising), V. stupanj obrazovanja, aktivno znanje engleskog jezika, usmjerenost prema rezultatima i prodaji, osnovno znanje rada na kompjuteru (MS Office, Powerpoint), vozački ispit B-kategorije.

Poslovođa

Poslovođa

Trgovina će biti u vašim rukama. Bit ćete odgovorni za poslovanje i prodajne rezultate trgovine. Vaši zadaci će biti organizacija rada trgovine i njenih zaposlenika, koordiniranje svih prodajnih aktivnosti s predstavnicima robnih marki te rad s klijentima. Tražimo odgovorne i komunikativne osobe čiji je cilj postizanje što boljih rezultata.
Od kandidata očekujemo: završenu srednju školu, najmanje godinu dana radnog iskustva u prodaji, odlične komunikacijske sposobnosti, poznavanje kompjuterskih programa MS Office i znanje engleskog jezika.

Menadžer prodaje

Menadžer prodaje

Vodit ćete cjelokupno poslovanje jedne poznate modne marke na našem tržištu, brinuti o poslovanju grupe prodavaonica. Bit ćete odgovorni za pravilno provođenje svih poslovnih procesa, motivaciju i razvoj prodajnog tima s ciljem povećanja profita i optimizacije troškova. Vaš zadatak će biti definirati dnevne zadatke zaposlenika, osigurati provođenje promotivnih aktivnosti u skladu sa standardima brenda, osigurati odlične prodajne uvjete, i shodno tome, zadovoljstvo kupaca.
Od kandidata očekujemo: fakultetsko ili visokoškolsko obrazovanje ekonomskog ili sličnog smjera, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika. Poželjno je iskustvo na sličnom radnom mjestu u maloprodaji odjeće.

 

Pogledaj slobodna radna mjesta

Pošaljite nam svoj CV

Pošaljite nam svoj CV

Prepoznajete li se u nekom od predstavljenih profila koji su nam najčešće potrebni i mislite da biste svojim idejama i iskustvom mogli doprinijeti razvoju naše kompanije predlažemo da se prijavite u bazu kandidata za zaposlenje i pošaljete nam svoju biografiju. U trenutku potrebe za osobom vašeg iskustva i znanja pozvat ćemo vas na razgovor.