Pošaljite nam svoj CV

Prepoznajete li se u nekom od predstavljenih profila koji su nam najčešće potrebni i mislite da biste svojim idejama i iskustvom mogli doprinijeti razvoju naše kompanije predlažemo da se prijavite u bazu kandidata za zaposlenje i pošaljete nam svoju biografiju. U trenutku potrebe za osobom vašeg iskustva i znanja pozvat ćemo vas na razgovor.

Pomoći

Pomoći

Za popunjavanje obrasca potreban je noviji web preglednik kao što je na primer: Internet Explorer 9.0 ili noviji, Mozilla Firefox, Google Chrome ili Safari.

U slučaju problema s popunjavanjem obrasca možete nam poslati e-mail na: splet@kabi.si. Prijave se prihvaćaju isključivo putem obrasca, stoga navedeni e-mail kontaktirajte samo u slučaju tehničkih problema.

Zahvaljujemo Vam na prijavi u bazu kandidata za zapošljavanje. Vašu prijavu ćemo detaljno pregledati i ukoliko Vaš profil odgovara našim trenutnim kadrovskim potrebama, pozvati ćemo Vas na razgovor. Pozivamo Vas da pratite naše objave otvorenih radnih mjesta.


Posjetite nas:
facebook logo instagram logo linkedin logo sportina logo
Suglasan sam da se gore navedeni osobni podaci koriste isključivo u svrhu evidencije kandidata za zapošljavanje u tvrtki Sportina d.o.o. i slažem se da se čuvaju u toj evidenciji do prestanka svrhe čuvanja, odnosno do opoziva suglasnosti.
Sportina d.o.o se obvezuje da će osobne podatke kandidata koristiti samo za potrebe evidencije kandidata za zapošljavanje i da će s njima postupati u skladu s odlukom Zakona o čuvanju osobnih podataka.