Sve uspješnija modna marka u segmentu nakita, Parfois, prošli je tjedan uz Sportinu Group ugostila poznate modne blogerice iz regije na ekskluzivnom druženju u idiličnom slovenskom krajoliku.

Dolazak nove Parfois kolekcije bio je obilježen ekskluzivnim događajem na lokaciji koja je specifična po predivnom krajoliku, vrhunskoj gastronomiji i poznatim sortama vina – u Goriškim Brdima. Tu su se, uz predstavnike brenda iz Potrugala, družile i poznate modne blogerice i voditeljice koje je Parfois odabrao kao predstavnice nove kolekcije. One su žene s moćnim, kozmopolitskim duhom: Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamić (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki), Ana Karadžole (@psychocouture), Tijana Žunič (@cosmopolitan_serbia) i Ana Ostojić (@elleserbia).
Tijekom dvodnevnog boravka u Sloveniji, naučile su više o kulturi, povijesti i viziji svjetskog brenda Parfois, te su otkrile pravo značenje imena ove modne marke. Naime, riječ »parfois« znači »ponekad«, te se upravo za njome vode modni dizajneri koji stvaraju njihove kolekcije.

 

Za bezbrižno kretanje idiličnim ulicama Goriških Brda, pobrinula se KIA uz svoje nove modele koji odgovaraju svakom ukusu i modnom stilu: KIA CEED, KIA STINGER i KIA STONIC.
Modni događaj brenda Parfois možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtag #parfoisandfriends, te na profilima @Parfois_ i @sportina_group.

Nova Parfois kolekcija govori o odstupanju iz okvira i obzirom da je obilježena imenom IKONA, nosi poruku da svatko od nas može biti ikona, bez obzira na pitanja kako, gdje i zašto. Životinjski uzorci, osobito leopard ili zmijski, nezaobilazni su detalj na cipelama i torbama, uz već klasične metalne detalje. Ova kolekcija namijenjena je raznim stilovima.

 

Novu kolekciju možete pronaći u Parfois trgovinama u Arena Centru u Zagrebu, u Westgate centru u Zaprešiću i u Supernova centru u Zadru.

 
 
 
 

Aktualno

Sportina / Zaljubili smo se u nove modne komade

Zaljubili smo se u nove modne komade koje želimo podijeliti s tobom!

 

Više
Marx / Predstavljamo artikle koji će te oduševiti!

Provjeri koje snažne poruke donose nove kolekcije!

Više
Parfois proljeće-ljeto 2019. / Sve što jesam

Kampanja "Sve što jesam" doziva tople dane i predstavlja odmor za naše misli i sve ono što želimo postići. Kada je žena sposobna prihvatiti svoju prošlost, onda je spremna biti i vlasnik vlastite budućnosti.

Više
Esprit / NOVO! Esprit kolekcija proljeće-ljeto 2019. je već tu

Ostvarite drugačiju modnu avanturu. Istaknute prugice su apsolutno in ovog proljeća. Odaberite hrabre kombinacije! Posjetite Esprit trgovine!

Više
Ostale vijesti

Akcije

Sportina / Valentinovo ove godine traje sve do nedjelje – provjeri zašto!

Valentinovo traje sve do nedjelje jer ne možemo odoljeti kupnji artikala iz novih kolekcija!

Više
Parfois / Gdje je ljubav?

Razmazi se i 14.2. iskoristi 20% popusta na kupnju 2 artikla. Posjeti trgovine Parfois.

Više
Parfois / Novi artikli, još privlačniji

Još novija i zanimljivija kolekcija!

Više
U trgovinama Sportine Group / Sezonski popusti do 50%

U više od 50 trgovina Sportina Group-e za Vas smo u vrijeme sezonskih popusta pripremili do 50% popusta na artikle iz kolekcije jesen-zima 2018./19.

Više